RON RON
Romana Romana
  • Coșul este gol!

Luni-Vineri orele 10:00 pana la 17:00

Termeni si conditii

Condiţii generale

Compania care administreaza site-ul "www.horguemtuning.ro", denumit in continuare "WWW.HORGUEMTUNING.RO", este S.C. HORGUEM S.R.L., numita in continuare S.C. HORGUEM S.R.L.., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/583/2001 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO14064985.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. HORGUEM S.R.L.. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

POTRIVIT LEGISLATIEI IN VIGOARE PRIVIND PROTECTIA CONSUMATORILOR SI COMERTUL ELECTRONIC URMATORII TERMENI SE DEFINESC ASTFEL:

Cumparator/Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care, in executarea contractelor care intra sub incidenta prezentei ordonante, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale; Comerciant - orice persoana fizica sau juridica care, in executarea contractelor care intra sub incidenta prezentei ordonante, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale, precum si orice persoana care actioneaza în acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia;

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului/Consumatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator/Consumator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o comanda confirmata de catre Vanzator prin reprezentantii sai.


DOCUMENTE CONTRACTUALE, COMANDA, ETC

Înainte de incheierea contractului la distanta cumparatorul/consumatorul trebuie sa consulte cu atentie si aiba in vedere urmatoarele elemente:

 

Identitatea comerciantului si, în cazul contractelor care prevad plata anticipata, adresa si modalitatile de contactare a acestuia, telefon/fax, e-mail si codul unic de inregistrare; 

-caracteristicile esentiale ale produsului sau serviciului;

-pretul bunurilor sau tarifele serviciilor, cu toate taxele incluse;

-cheltuielile de livrare, daca este cazul;

-modalitatile de plata, de livrare sau de prestare;

-dreptul de denuntare unilaterala a contractului, cu exceptia cazurilor prevazute in legislatia in vigoare privind protectia consumatorilor, -incheierea si executarea contractelor la distanta;

-perioada de valabilitate a ofertei sau a preţului;

-termenul limita de executare a obligatiilor rezultand din contract.

Informaţiile prevzute in paragraful de mai sus, vor fi comunicate de catre S.C. HORGUEM S.R.L. prin oferta afisata pe site în mod clar si usor de inteles de catre consummator/comparator.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

-Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

-Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specific;

-Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul;

-Termeni si conditii.

 

Vanzatorul isi asuma obligatia de a contacta cumparatorul pentru obtinerea confirmarii comenzii in maxim doua zile lucratoare din momentul primirii acesteia. Daca nu se poate obtine confirmarea telefonica sau prin e-mail a comenzii de catre comparator, vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora comanda.

Mail-ul primit de catre cumparator din partea HORGUEM TUNING imediat dupa lansarea unei comenzi pe site-ul acestuia ("www.horguemtuning.ro") nu reprezinta acceptarea comenzii de catre vanzator ci este doar un mesaj de confirmare generat automat de catre sistemul de gestiune al site-ului ce informeaza cumparatorul asupra faptului ca solicitarea lui a fost inregistrata in sistem si urmeaza a fi procesata de persoanalul HORGUEM TUNING, iar acesta sa fie sunat in maxim doua zile lucratoare pentru eventuale informatii suplimentare cu privire la produsul/produsele comandate ori la datele de facturare ori livrare si confirmarea finala a comenzii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. Limba care guverneaza contractual este limba romana.

 

ATENTIE ! Datorita faptului ca S.C. HORGUEM S.R.L. comercializeaza printre altele si produse Auto si Tuning ce sunt importate din Europa si/sau alte tari, termenul legal de livrare de 30 de zile nu poate fi respectat, in majoritatea cazurilor retinandu-se un termen de aproximativ 6 luni de zile pentru o comanda pentru astfel de produse.

S.C. HORGUEM S.R.L. este obligat prin lege să livreze consumatorului produse care sunt în conformitate cu contractul incheiat.

 

Pentru produsele aflate pe stoc, comenzile se onoreaza in 24h prin curier rapid. Produsele inexistente pe stoc in momentul comenzii, se aduc pe baza de comanda.

Comenzile se fac in baza unui avans cuprins intre 30 - 40%, iar in cazul produselor comandate din SUA, China, Taiwan produsul se achita integral. Plata se face in baza unei proforme de comanda, ce include datele cumparatorului, detalii legate de produs si cantitate, suma totala si suma restanta.

Comanda se considera ferma doar in momentul in care s-a achitat avansul specificat in proforma, urmand ca diferenta sa fie achitata in momentul livrarii. Datele legate de societate si cont vor fi specificate in proforma de comanda

In situatia in care S.C. HORGUEM S.R.L. nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul respectiv nu este disponibil, dar nu din culpa noastra, ne obligam conform legislatie in vigoare sa anuntam/informam consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate in termenul legal de maximum 30 de zile.

 

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare, de catre consumator, referitor la comanda sa. Mesajul de confirmare se va efectua telefonic sau prin email de catre consultantii de vanzari ai S.C. HORGUEM S.R.L..


ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.


LIVRAREA PRODUSELOR 

Dupa confirmarea comenzii , se va confirma telefonic sau in scris si termenul de livrare a produselor , care poate fi intre 2 zile si 60 zile . Livrarea se va efectua prin Fan Courier sau Urgent Cargus dupa alegere .

Responsabilitatea deteriorarii pachetului în timpul transportului apartine firmei de curierat, dacă pachetul este deschis în faţa curierului. In cazul în care pachetul nu este deschis în faţa  curierului şi este anuntat ulterior ca fiind deteriorat, responsabilitatea apartine cumpărătorului.


Pachete distruse sau pierdute în caz de daune ale pachetelor în timpul transportului Horguem SRL  va înlocui produsul. în caz de stoc indisponibil Horguem SRL  va rambursa costul produsului.

Toate costurile de transport vor fi plătite de către cumpărător.


Costurile expedierii produselor 

Pentru un produs achitat, în cazul în care a fost convenit intre vanzator si cumparator transportul, produsul va fi expediat prin Horguem SRL , care va păstra, pentru perioada de timp necesară, dovada de expediere sau o dovada a transportului şi / sau primire pentru cazurile în care produsele sunt pierdute în tranzit.

Cumpărătorul trebuie să accepte o perioada suficienta de timp pentru transport si livrare, cel puţin o săptămână iar in caz de divertgente să încerce soluţionarea prin contactarea directă a Horguem SRL . Preţurile de transport şi eventual retur sunt cele percepute de firma de curierat pentru diferite destinaţii şi ţări. Cumpărătorul va lua la cunostinta toate informaţiile necesare în procesul de comanda.


Retururi / Anulari / Ramburs 

Garanţia privind restituirea banilor se acorda pentru mărfurile returnate / livrari anulate în termen de 7 zile lucrătoare de la primire sau comanda.

Cumparatorul trebuie să deschida pachetul înainte de a semna pentru primire. în cazul în care produsul nu este în stare bună, acesta nu trebuie acceptat. Retururile sunt acceptate în cazul în care "protocolul de primire in bune conditii”, a fost semnat atât de curier cat şi de client.

Produsul trebuie să fie returnat în aceeaşi stare în care a fost primit. Prin urmare, cumpărătorul trebuie să includă in pachet, în aceleasi conditii în care a primit: • Toate ambalajele ca de ex. cutii, pungi • Accesorii ca de ex. cordoane şi telecomenzi • Certificate, manuale, precum şi certificate de garanţie • Toate elementele incluse în pachet

Cumpărătorul este responsabil pentru asigurarea returnarii produselor şi a cheltuielilor rezultate in urma returnarii.

Toate produsele returnate trebuie să fie receptionate în stare buna. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care sunt deteriorate, zgâriate sau nu sunt returnate în ambalajul de protecţie. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care acestea au fost montate sau modificate.

Toate costurile de livrare şi de asigurare a produselor returnate vor fi plătite de către client, cu excepţia cazului in care exista un acord prealabil scris care prevede alte conditii.

Retururile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător şi protejate ca in situatia livrarii initiale. Produsele returnate neprotejate corespunzător sau neambalate, nu vor fi acceptate.

Horguem SRL  are ca si deziderat procesarea retururilor în termen de 2 zile lucrătoare de la receptie, restituirile putand fi eliberate in următoarea zi lucrătoare în condiţii normale.

Dacă clientul nu este mulţumit de achiziţionarea unui produs din diferite motive, poate returna produsul în ambalajul original, în termen de 15 zile de la cumpărare. Horguem SRL  va schimba produsul sau va rambursa clientului costul produsului retinand valoarea cheltuielilor de transport (postale).

Vă rugăm să reţineţi că trebuie să ne contactaţi înainte de a returna un produs !

 Persoanele care plaseaza comenzi pe acest site beneficiaza de dreptul legal de retur doar dupa achitarea comenzii si a taxelor aferente de transport. In cazul in care refuza ridicarea comenzii isi dau consimtamantul sa plateasca contravaloarea taxelor de transport, iar in cazul in care nu se face plata taxelor de transport persoanele care plaseaza comenzi si refuza ridicarea isi dau consimtamantul ca datele lor sa fie publicate in baza nationala www.ClientiNeseriosi.ro cu scop de rating si management de risk

Garantia produselor

Produsele comercializate de SC Horguem SRL, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Solicitarea si acordarea garantiei produselor comercializate sunt in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 actualizata la data de 27/12/2008.

Produsele comercializate de SC Horguem SRL beneficiaza de garantie. Reclamatiile prin care se sesizeaza defectiunile se vor transmite in atentia  SC Horguem SRL in maxim 15 zile de la ridicarea produsului.

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre produs si factura se accepta numai in cazul sesizarii in scris in atentia SC Horguem SRL, in maxim 24 de ore de la primirea produsului de catre cumparator.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online, cumparatorul declarand ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

SC Horguem SRL in calitate de vanzator va aranja si dispune efectuarea reparatiei defectiunii sau inlocuirea produsului. Inlocuirea produsului va avea loc doar in situatia in care defectiunea sesizata nu poate fi reparata. Nu se accepta restituirea in vederea inlocuirii a produselor comercializate in cadrul promotiilor.

Reparatia sau înlocuirea produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp care nu va depăsi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunostintă vânzătorului (SC Horguem SRL) lipsa de conformitate a produsului.

SC Horguem SRL in calitate de vanzator este exonerat de raspundere privind acordarea garantiei sau garantia poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate / autorizat;

Piesa s-a defectat din cauza unui montaj incorect sau din cauza montarii impreuna cu piese conexe defecte sau modificate;

Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;

Piesa nu a fost identificata corect din cauza prezentarii de catre cumparator a unor date eronate;

Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii necorespunzatoare a autoturismului;

Autoturismul pe care a fost montata piesa a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc);

Autoturismul pe care a fost montata piesa a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);

Piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;

Piesa prezinta semne de uzura anormala.


Piesele / produsele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

factura si chitanta respectiv factura si bonul fiscal;

certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzarea piesei;

dovada montarii intr-un service autorizat (deviz de manopera);

copie a certificatului de inmatriculare al autoturismului;


In cazul in care cumparatorul nu poate prezenta exact natura / caracteristicile defectiunii se recomanda clientului sa sustina reclamatia in garantie cu poze ce vor fi transmise in atentia vanzatorului la adresa de mail: office@horguemtuning.ro.  


SC Horguem SRL in calitate de vanzator accepta returnarea produselor in maximum 7 zile lucratoare de la livrare, dar DOAR DACA etichetele de livrare a cutiilor produselor au fost pastrate intacte.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita respectiv suportata astfel:

de la cumparator catre SC Horguem SRL - plata va fi efectuata de catre client;

de la SC Horguem SRL catre cumparator - plata va fi suportata de catre SC Horguem SRL.


NEANGAJAREA RASPUNDERII

Horguemtuning.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Horguemtuning.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit. Horguemtuning.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Horguemtuning.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

Horguemtuning.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.


FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Horguemtuning.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

GDPR - Dreptul de a fi uitat

Daca doresti sa fi uitat de catre website-ul nostru si sa iti stergi informatiile/contul te rugam sa dai click pe link-ul alagurat si sa urmezi pasii specificati in pagina de GDPR. Sterge Informatiile Despre Tine.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Horguemtuning.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Horguemtuning.ro  isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.